Зі святом Останнього дзвоника

29.05.2020 08:56

Дорогі випускники,

шановні колеги -педагоги,

                                      любі учні та поважні батьки, технічний персонал         

Малятинського НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст.»!!!

Від щирого серця вітаю всіх вас зі святом

Останнього дзвоника 2019-2020 навчального року!

 Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче для шкільної родини. А в цьому навчальному році  - лише хвилююче та ще особливе,  адже того, що сталося, не міг передбачити ніхто. Ми вперше стикнулися з незвичайним і надзвичайним: дистанційною освітою.

  Останній дзвоник сьогодні не скличе на шкільне подвір’я галасливу дітвору з розкішними букетами півоній, бузку… Шкільні коридори будуть повнитися   незвичною тишею… Перефразовуючи геніальну Ліну Костенко, хочеться сказати « І все на світі треба пережити».  Віриться, що карантин закінчиться, короновірус відступить, і все у   нас має бути добре. Прийде 1 вересня і діти обов'язково наповнять школу веселим сміхом і розпочнуться заняття.

   Хоч вперше проводимо  свято Останнього дзвоника дистанційно, але традиції не змінюємо -  дзвінок продзвенить, сповіщаючи, що   ще один навчальний рік  минув у спільній наполегливій праці, що наші діти підросли, змужніли і подорослішали, набралися знань.

Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

   Гарних всім літніх канікул,  добра й благополуччя, щастя і миру! Будьмо здорові!

 З повагою Ваш директор Людмила Кіндратівна