Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

22.02.2021 12:23

        На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710», з метою прозорого, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів Малятинський НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів»  розміщює на власному веб-сайті «Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі».

   Дрова паливні твердих порід (дуб, граб, ясен, клен, берест, акація)  (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 03410000-7 Деревина).

     

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Технічні, якісні та кількісні характеристики товару

Порода дерева

Тверда порода (дуб, граб, ясен, клен, берест, акація)

Загальна кількість

304 скл.м ( 228 куб.м)*

Довжина розпилу

Від 0,5 м до  0.9 м

Товщина

Від 15 см до 50 см

 

Дрова паливні повинні бути сухими, очищені від сучків і гілок. Висота сучків, що залишилася не повинна перевищувати 30 мм.

Дрова можуть бути як в корі, так і без кори, вологість не більше 30%, без гнилі та не трухляві.

Не допускається:  поверхнева трухлява гниль, наявність сторонніх матеріалів: пластмаси, гнила деревина, мінеральні домішки, металеві включення, будівельні відходи та ін.

Якість товару, що постачається, повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів (ГСТУ, ДСТУ, ТУУ, тощо) до даного виду товару. У разі поставки неякісного товару або невідповідного товару, такий товар повертається Постачальнику або підлягає обміну за рахунок Постачальника.

* Для вимірювання об'єму дров користуються поняттями насип, складометр (скл. / м) і кубометр (куб. / м). Складометр можна представити як куб (1 метр-висота, 1 метр-глибина, 1 метр-ширина) щільно укладених дров. 1 скл. / М. - Це близько 0,75 кубометра цільної деревини.

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

       Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів використання твердого палива (дров) та ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі

 

       Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, 182400,00 грн з урахуванням ПДВ (сто вісімдесят дві тисячі чотириста  грн 00 коп.)